ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

طرح روستای بدون بیکار محقق می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از اجرای طرح روستای بدون بیکار خبر داد و گفت: این طرح در قالب اعطای وام‌های اشتغال برای مشاغل خرد و کوچک در روستاها به اجرا در می‌آید.
تخلف در افزایش قیمت مرغ/ علت گرانی مرغ چیست؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی مرغداران گوشتی ایران برخی عوامل گرانی مرغ را برشمرد.
پنجمین بانک شیر مادر ایران راه اندازی شد پایگاه خبری لقمه: پنجمین بانک «شیر مادر»، با هدف ترویج تغذیه کودکان با شیر مادر در کشور راه اندازی شد.
رژیم لاغری «پالئو» نگیرید پایگاه خبری لقمه: مطالعه نشان می دهد افرادی که از رژیم غذایی پالئو پیروی می کنند دو برابر بیشتر دارای نشانگر خونی مرتبط با بیماری های قلبی هستند.
تحریم‌ها می‌تازند/ واردات دارو نداریم پایگاه خبری لقمه: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه برخلاف کنوانسیون بین‌المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم ان . . .
بدون رژیم غذایی لاغر شوید پایگاه خبری لقمه: رویکرد غیررژیمی برای همه افرادی که می‌گویند رژیم را از همین شنبه آغاز می‌کنم مناسب است.
قائم‌مقام وزیر صمت: رصد جدی توزیع کالا/ فعالیت‌های تنظیم‌بازاری به وزارت صمت بازگشت پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر صمت گفت: با ارتقای سامانه جامع تجارت، در صدد هستیم روند توزیع کالا را از مبدا یعنی از تولید و واردات تا بخش مصرف به دقت رصد کنیم.
صفحه 187 از 707  اول  قبلی   182    183    184    185    186    187    188    189    190    191    192   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.