خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مقام وزارت جهاد کشاورزی: صادرکنندگان سیب مشوق صادراتی دریافت می کنند پایگاه خبری لقمه: معاون امور بازرگانی و صنایع وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه وضعیت تولید سیب درختی امسال مناسب بوده گفت: برای حمایت از صادرات سیب درختی، به آنها مشوق های صادراتی و به واردکنندگان موز . . .
بازار گوشت قرمز در رکود/ احتمال کاهش قیمت‌ در روزهای آینده پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه رکود شدیدی بازار گوشت را فراگرفته است، گفت: احتمال می دهیم طی روزهای آینده قیمت گوشت گوسفندی روند کاهشی یابد.
یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز،‌ گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه می‌ش . . .
یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی با انتقاد شدید از جدول پاکی خرید گندم در وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: به هیچ وجه درون گندم هفت درصد خاک وجود ندارد و ما اعتقاد داری . . .
آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه نانوایان ضمن رد ادعای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر سه برابر بودن میزان جوهر قند در نان رد و تصریح کرد: گندم دامی وارداتی را با گندم انسانی تولید داخلی مخلوط . . .
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه سازمان حمایت نرخ های جدید ۳ محصول لبنی را تعیین کرده است، گفت: این نرخ ها برای ابلاغ به ستاد تنظیم بازار ارائه شده است. ‌
صفحه 219 از 696  اول  قبلی   214    215    216    217    218    219    220    221    222    223    224   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟