خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

اعضای ستاد کشوری طرح تحول سلامت دهان و دندان منصوب شدند پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت طی حکی اعضای ستاد کشوری طرح تحول سلامت دهان و دندان را منصوب کرد.
سخنگوی جدید سازمان غذا و دارو منصوب شد پایگاه خبری لقمه: طی حکمی از طرف اصغری رئیس سازمان غذا و دارو، کیانوش جهانپور به سمت مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان غذا و دارو منصوب شد.
قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی: ایران قطب تولید کیوی است و از نظر من قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است و اگر حقیقت باشد باید کسانی که تصمیم گرفتند پاسخگو باشند.
پیش بینی تلفات 200 هزار واحد دامی در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت:براساس برآورهای اولیه و بازدید از منطقه، بیش از 200 هزار واحد دامی تلفات خود را اعلام کردند.
۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه ما حدود ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم، گفت: کیوی ایران به کشورهای زیادی از جمله هندوستان، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر صادر می شود. . . .
توزیع "جو" رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: دو هزارتن «جو» به‌طور رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه توزیع می‌شود.
عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ضمن تاکید بر صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل، به مصرف کنندگان توصیه کرد که عسل‌های با موم به هیچ عنوان مصرف نکنند.
صفحه 224 از 705  اول  قبلی   219    220    221    222    223    224    225    226    227    228    229   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  چند توصیه برای کاهش اشتها تمام آنهایی که اهل رژیم‌ گرفتن‌ هستند، حتما این نک...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.