ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

هشدار یک متخصص بیماری‌های داخلی: جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت به جولان بیماری‌های ویروسی به دنبال تغییر فصل و سرد شدن هوا هشدار داد.
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کپسول آموکسی سیلین ۵۰۰ میلی گرم طی نیمه اول سال جاری از لحاظ تعداد و مبلغ، پرفروش‌ترین دارو در کشور بود.
قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ابلاغیه محمدرضا عارف مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیر نسبت به سال گذشته، قیمت جدید شیر را ۱۸ هزار تومان اعلام کرد.
امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال با تولید بیش از ۱۵ میلیون تن گندم، جشن خودکفایی را خواهیم گرفت.
عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام با بیان اینکه زنجیره توزیع گوشت را افراد حائز صلاحیت هدایت کنند، گفت: فروشگاه‌های اینترنتی صلاحیت توزیع بهداشتی فرآورده‌های گوشتی را . . .
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ در آب‌های هرمزگان اجرایی می‌شود.
کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است پایگاه خبری لقمه: معاون تحقیقات موسسه ثبت و گواهی بذر گفت: بنا بر آمار کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است که بر این اساس بذر خوداتکاترین نهاده کشاورزی است.
صفحه 30 از 707  اول  قبلی   25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حذف وعده‌های غذایی کمکی به کاهش قند خون دیابتی‌ها نمی‌کند کارشناس ارشد تغذیه گفت: ورزش در بیماران دیابتی سبب تنظیم قند خون و کاهش نیاز به دارو می‌شود.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»