صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
- اقتصاد
- وزارت صنعت معدن و تجارت
- سازمان ملی استاندارد ایران
- صنعت و لوازم خانگی
- وزارت جهاد کشاورزی
- وزارت بهداشت
- گوناگون
- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
- تهیه و توزیع مواد غذایی
- اخبار سلامت
- صادرات و واردات
- کشاورزی و باغداری
- دامپروری، زنبورداری و مرغداری
- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
- ماشین آلات و صنایع بسته بندی
- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
- شیلات و آبزیان
- میراث فرهنگی و گردشگری
- اینفوگرافیک
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
زیر گروه ها
اقتصاد
وزارت صنعت معدن و تجارت
سازمان ملی استاندارد ایران
صنعت و لوازم خانگی
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
گوناگون
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
تهیه و توزیع مواد غذایی
اخبار سلامت
صادرات و واردات
کشاورزی و باغداری
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
شیلات و آبزیان
میراث فرهنگی و گردشگری
اینفوگرافیک
اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد
پایگاه خبری لقمه: مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از آغاز اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما در استان خبر داد.
تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران
پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان منابع طبیعی با اشاره به وجود بیش از ۸ هزار گونه گیاهی در ایران گفت: این تنوع ژنتیکی معادل تعداد کل گونههای قاره اروپا بوده و یک بانک ژنتیکی خارقالعاده برای ما تشکیل داد . . .
مرکز آمار خبر داد:
افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته
پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام مرکز آمار، تعداد دام سبک پروار شده در پاییز امسال نسبت به پاییز پارسال ٩ درصد کاهش یافته است اما میزان زایش افزایش داشته است.
دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند
پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با رییس سازمان توسعه صادرات محصولات کشاورزی و غذایی فرآوری شده هند در خصوص هماهنگیهای بهداشتی صادرات و واردات محصولات دامی تبادل نظر کردند.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور
وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمیگردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص میگوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه
پایگاه خبری لقمه: بر اساس مجوز دفتر مقررات وزارت صمت، واردات دام زنده توسط شرکتهای تعاونی مرزنشینان در گمرکات مرزی کلید خورد.
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
پایگاه خبری لقمه: فرمانده انتظامی رباط کریم از پلمب چهار سفره خانه در پرند به دلیل کشف حجاب و نداشتن پروانه کسب خبر داد.
صفحه 26 از 681
اول
قبلی
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سحری بخوریم یا نه؟
سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...
کباب نخورید!
نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...
برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن میآورند؟
شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
10 فایده زردچوبه برای سلامتی
زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
با رژیم غذایی شادیآور آشنا شوید
دلایل زیادی برای خندیدن و راههای زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرسهای روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
این سوسیس كالباسهای خوشمزه!
همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال میگذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است