خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

بر اساس اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها؛ ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال مطالبات دارو و ملزومات پزشکی به حساب ذی‌نفعان نهایی پرداخت شد.
یک مسئول دولتی خبر داد؛ افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: با بهره‌برداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش . . .
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا پایگاه خبری لقمه: درحالی که سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مدعی فوت ۷۰ بیمار دیالیزی شده است رئیس سازمان غذا و دارو از ارجاع پرونده این ماجرا به قوه قضاییه خبر می‌دهد.
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: سازمان دامپزشکی و گیاهپزشکی روسیه اعلام کرد که واردات میوه به این کشور در سال جاری بیش از ۸ درصد افزایش داشته است.
گمرک ایران اعلام کرد؛ افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام گمرک ایران، صادرات محصولات کشاورزی در هفت ماهه سال جاری با ۲۸ درصد افزایش به رقم ۲.۲ میلیارد دلار رسید.
از سوی مرکز آمار ایران؛ نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: فهرست اقلام خوراکی که در مهر ماه بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.
سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد پایگاه خبری لقمه: آژانس بهداشت سازمان ملل روز گذشته (جمعه) اعلام کرد استفاده از اولین آزمایش تشخیصی «ام پاکس» (آبله میمونی) را تایید کرده است، ابزاری کلیدی در کشورهایی که با شیوع این بیماری مبارزه می‌ . . .
صفحه 25 از 705  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»