ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد پایگاه خبری لقمه: جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که علاوه بر جمع‌آوری کمک‌های نقدی، کمک‌های غیرنقدی خیرین را نیز براساس اعلام نیاز مردم جنگ‌زده غزه، لبنان و یمن، شامل اقلام بشردوستانه زیستی و . . .
صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است پایگاه خبری لقمه: سازمان توسعه تجارت ایران‌در بخشنامه ای تداوم ممنوعیت صادرات کره گیاهی (مارگارین) را ابلاغ کرد.
شمالی خبر داد؛ رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو، از رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه های تولید ماده اولیه دارویی در کشور خبر داد.
مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی: ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای شالیکوبی با به‌روز کردن تجهیزات به سمت افزایش ضریب تبدیل شلتوک به برنج رفته‌اند و امروز این ضریب به بیش از ۶۰ درصد رسیده است.
یک استاد دانشگاه مطرح کرد: اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشان می دهد که ورزش استقامتی سنگین می تواند باعث کاهش سطح چربی بدن بدون کم کردن وزن شود.
صفحه 29 از 707  اول  قبلی   24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...