خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

کاهش هزینه سفره مردم با خرید تضمینی گندم و توزیع آرد یارانه‌ای پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی اعلام کرد: خرید تضمینی گندم و توزیع آرد یارانه‌ای موجب شده نان که در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد، پایین تر از قیمت . . .
تولید برگ سبز چای آب رفت/ کیفیت بی نظیر چای بهاره در دنیا پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه چایکاران گفت:طبق روال همه ساله 60 درصد چای تولیدی کشور از چین اول و دوم برگ سبز چای استحصال می شود که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد کاهش یافته است.
بازار صادرات محصولات لبنی جانی دوباه گرفت/ فاز سوم مشوقهای صادراتی در راه است پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: در دو ماه نخست امسال، 198 هزارتن محصولات لبنی به بازارهای هدف صادر شد در حالیکه این رقم سال گذشته 103 هزارتن بوده است.
آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و . . .
پرداخت 2773 میلیارد ریال کمک دولت به باغداران خسارت دیده مازندران پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: درپی بارش برف و یخبندان اول آذرماه پارسال که به حدود 30 درصد از باغهای مرکبات استان خسارت جدی وارد شد، دولت درقالب هفت بسته حمایتی 2 هزارو 773 . . .
ایران و ویتنام تفاهم نامه همکاری اقتصادی امضا کردند پایگاه خبری لقمه: تفاهم نامه همکاری ایران و ویتنام با حضور «محمدرضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان و «نوین سون کونگ» وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام امضا شد.
ایران و ویتنام می توانند مکمل توسعه اقتصادی یکدیگر باشند پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام با اشاره به لزوم افزایش سطح روابط اقتصادی و تجاری ایران و ویتنام، گفت: دو کشور می توانند با همکاری مثبت سازنده، مکمل اقتصاد و تجارت یکدیگر باشند. . . .
صفحه 309 از 705  اول  قبلی   304    305    306    307    308    309    310    311    312    313    314   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.