ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش ارزش صادرات روغن پالم مالزی به ایران پایگاه خبری لقمه: وزیر صنایع و کالاهای کشاورزی مالزی روز چهارشنبه اعلام کرد که ارزش صادرات روغن پالم این کشور به ایران در پنج ماهه سال جاری میلادی با افزایش دو برابری به 748 میلیون رینگیت (178 میلیون . . .
۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خریدیم پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر جهاد کشاورزی از خرید ۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خبر داد.
پیاز اشک مردم را درآورد/ افزایش ۹ برابری قیمت پایگاه خبری لقمه: نائب رئیس اتحادیه بار فروشان کاهش تولید را سبب افزایش قیمت پیاز از کیلویی ۴۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۵۰۰ تومان در سال جاری اعلام کرد.
قیمت مرغ به 8 هزار و 450 تومان رسید پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات در بازار را اعلام کرد.
صادرات دام زنده باید از سر گرفته شود/نبود نظارت جدی، عامل گران فروشی گوشت در بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: در شرایطی که با مازاد دام روبرو هستیم از معاونت امور بازرگانی وزارت جهاد تقاضا داریم که در جهت رفع موانع صادراتی اقدام نماید.
درآمد کشور از صادرات مغز پسته چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: طبق آمار منتشر شده توسط گمرک در یک ماهه نخست سال 96 قریب به 459 تن مغز پسته، از کشور صادر شده است.
روسیه از کوپن نان تا تولید کننده اول گندم جهان پایگاه خبری لقمه: روسیه که پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 تا مدتی از نظام توزیع نان با کوپن استفاده می کرد، اکنون صادر کننده اول محصولات غله ای در جهان است و فقط سال گذشته بیش از 25 میلیون تن گندم به . . .
صفحه 314 از 707  اول  قبلی   309    310    311    312    313    314    315    316    317    318    319   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.