ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

وزارت جهاد کشاورزی فراورده های دامی را توافقی نه تضمینی خریداری می کند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزرات جهاد کشاورزی در مورد خرید تضمینی محصول و فرآورده های دامی از تولید کنندگان در کشور گفت : در حال حاضر وزارتخانه برنامه ای برای خر . . .
آبمیوه‌های "الخلیج" غیرمجاز هستند/ آب معدنی های نجومی جمع آوری شدند پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ یک از آب معدنی‌هایی با نام و برند خارجی که در برخی مغازه به صورت غیر قانونی به فروش می‌رسد مجوز نداشته و سازمان غ . . .
صادرات عمده پیاز نداشتیم /کاهس 500 هکتاری سطح زیرکشت پیاز در کازرون پایگاه خبری لقمه: صادرات عمده پیاز نداشتیم / یک ماه دیگربا آمدن پیاز اصفهان قیمت این محصول تعدیل می شود
عملیات اصلاحی و احیایی در ۳۷۵هزار هکتار از مراتع استان تهران پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول با بیان اینکه مساحت مراتع استان بیش از ۹۱۹هزار هکتار است، گفت: تاکنون برای بیش از ۶۳۰هزار هکتار از اراضی مرتعی تهران طرح‌های مرتع‌داری تهیه شده است.
تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازنگری در دستورالعمل اجرایی واحد‌های کوچک تولید و بسته بندی در قالب کارگاهی در راستای حمایت از در تولید داخل با توجه ب . . .
واردات زعفران تکذیب شد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صادر کنندگان و واردکنندگان محصولات کشاورزی گفت: خبر آزاد سازی واردات زعفران و پودر زعفران صحت ندارد، چون ۹۵ درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود.
گوشت گوسفند از روسیه سر سفره ایرانیان آمد پایگاه خبری لقمه: سازمان نظارت بر محصولات کشاورزی روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که این کشور نخستین محموله گوشت گوسفند ذبح حلال را به صورت نیمه منجمد ایران صادر کرده است.
صفحه 318 از 707  اول  قبلی   313    314    315    316    317    318    319    320    321    322    323   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۶ عادتی که همانند سیگار کشیدن مضر است گفته می شود، علاوه بر سیگار کشیدن عادت های ناسالم دیگری نیز وجود دارد که پیامدهای آن با عوارض سیگار کشیدن فرق چندانی ندارد.
فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
مواد غذایی اعتیاد آور احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.