خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته پایگاه خبری لقمه: نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد اسرائیل اقتصادی شکننده است و اگر جنگی صورت بگیرد، آرامش و امنیت برای اسرائیل وجود نخواهد داشت.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی: امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال تاکنون میزان خرید تضمینی گندم از مرز ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار تن گذشت.
سردار گودرزی اعلام کرد؛ کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران پایگاه خبری لقمه: رییس پلیس آگاهی پایتخت گفت: در یک عملیات پلیسی، ۲ نفر به اتهام کلاهبرداری ۱۵ میلیارد تومانی از یک شرکت عرضه گوشت در تهران دستگیر شدند.
هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور پایگاه خبری لقمه: مجری طرح ملی گیاهان دارویی گفت: با توسعه سطح زیر کشت گیاهان دارویی به ۴۰۰ هزار هکتار به ویژه در دیمزارها، طی ۵ سال آینده میزان تولید این محصولات در کشور به ۷۰۰ هزار تن می‌رسد.
روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف آمار سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، نشان می‌دهد که سال گذشته رقم صادرات دارو در کشور، حدود ۶۱.۲ میلیون دلار بوده است.
افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن حبوبات ایران گفت: تغییر تخصیص ارز از ترجیحی به نیمایی منجر به افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات شد.
شورای عالی نظام پزشکی در نامه‌ای به رئیس جمهور؛ عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند شورای عالی نظام پزشکی در نامه ای به رئیس جمهور، نوشت: عده ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند و ما درخواست داریم که برخورد کنید.
صفحه 37 از 705  اول  قبلی   32    33    34    35    36    37    38    39    40    41    42   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟ محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.