خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

پیش بینی پایین ماندن نرخ های ذرت، سویا و گندم در سال 2016 پایگاه خبری لقمه: بانک مذکور در پیش بینی جدید خود برای قیمت سه محصول ذرت، سویا و گندم که در بورس شیکاگو معامله می شوند، نرخ های این محصولات را برای سال آینده کاهش داد.
زمزمه آزادسازی قیمت روغن نباتی پایگاه خبری لقمه: پس از آزادسازی قیمت بلیط هواپیما که نابسامانی و فروش بلیط با قیمت‌های نجومی را به همراه داشت،بحث‌هایی در مورد آزادسازی قیمت‌ در بخش‌های دیگر اقتصاد از جمله کالاهای اساسی مانند روغن ن . . .
خداحافظی بازار جهان با موز پایگاه خبری لقمه: شیوع نوعی قارچ موجب شده تا دانشمندان از احتمال نابودی تمام درختان موز در سراسر جهان خبر دهند.
مرغ باز هم ارزان شد پایگاه خبری لقمه:بعد از اینکه مرغ در هفته ابتدایی آذرماه تا پنج درصد ارزان شده بود ، آخرین آمارهای بانک مرکزی حاکی از کاهش پنج درصد این کالا در هفته دوم ماه جاری نیز است.
میوه‌فروشان رکوردار تخلف در آبان ماه پایگاه خبری لقمه:به گفته معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران در آبان ماه امسال بیشترین تخلفات اصناف مربوط به میوه و تره‌بار بود که منجر به تشکیل 4927 پرونده شد و پس از آن صنف خوار‌وبار و پوشاک قرار . . .
تغییر آب و هوا سیستم غذایی جهان را تهدید می کند پایگاه خبری لقمه:طبق یک گزارش جدید بین المللی، دمای گرم تر و تغییر در الگوهای بارش می تواند تهدیدی برای تولید مواد خوراکی، اختلال در سیستم حمل و نقل، و کاهش امنیت مواد غذایی باشد.
رویداد منحصر در تجارت چای هند و ایران پایگاه خبری لقمه:یک گروه ایرانی متشکل از نمایندگان سازمان ملی استاندارد و مقامات وزارت بهداشت، برای بررسی کیفیت و سلامت چای هندی به هند سفر کردند.
صفحه 374 از 705  اول  قبلی   369    370    371    372    373    374    375    376    377    378    379   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟