خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

رییس اتحادیه بارفروشان: افزایش قیمت هندوانه در شب یلدا/گران‌فروشان را تحریم کنید باپایگاه خبری لقمه : رییس اتحادیه بارفروشان گفت: در حال حاضر قیمت هندوانه در میادین میوه و تره‌بار کیلویی 3000 تا 3500 تومان است که امکان افزایش قیمت آن در شب یلدا وجود دارد لذا توصیه می‌شود با توجه ب . . .
ساوه خاستگاه تولید یاقوت های سرخ وصادرات جهانی پایگاه خبری لقمه : دست اندارکاران کشاورزی، تجارت و باغداران ساوه ای معتقدند که ایجاد پایانه صادراتی، کلید گشودن دروازه بازارهای جهانی به روی انار ساوه است.
نرخ مصوب آجیل شب یلدا/ در شب یلدانظارت بازرسان اتحادیه نیز افزایش می یابد باپایگاه خبری لقمه : رییس اتحادیه خشکبار و آجیل‌فروشان گفت: قیمت آجیل شب یلدا از کیلویی27 هزار و 500 تومان تا 38 هزار و 500 تومان قیمت‌گذاری شده است ولی بر اساس نوع خشکبار مورد استفاده در این آجیل قیم . . .
انتقادازخام فروشی طلای سرخ ایرانی/تعلل وزارت جهاد درارائه آمارتولید باپایگاه خبری لقمه : عضو شورای ملی زعفران ضمن انتقاد از خام فروشی طلای سرخ ایرانی و عرضه فله‌ای آن در جهان، گفت:تعلل وزارت جهاد در ارائه آمار صحیح تولید سبب جولان دلالان و ملتهب شدن بازار می‌شود.
ضرر 100 میلیاردی دولت از خرید تضمینی شیر/ کاهش قیمت شیر در پی توقف خرید تضمینی پایگاه خبری لقمه : مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران گفت: توقف خرید تضمینی شیر از سوی سازمان تعاون روستایی به سبب ضرر و زیان 100 میلیارد تومانی این طرح بوده است.
فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران: نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف ایران با بیان این مطلب گفت: ایرانی ها از گذشته یک شیوه خاص در تهیه و طبخ غذای خود داشته اند که اصول سلامت و بهداشت در آن بسیار اهمیت داشته است. ما در این جشنواره به د . . .
توزیع بسته‌ غذایی با دستور روحانی پایگاه خبری لقمه : وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از توزیع دوباره بسته حمایت عذایی به دستور رئیس جمهور خبر داد و گفت: این بسته‌ها در میان افرادی که دچار فقر کالری هستند، توزیع خواهد شد.
صفحه 369 از 704  اول  قبلی   364    365    366    367    368    369    370    371    372    373    374   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.