خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: 40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می‌برند که ای . . .
با حضور کارشناسان موانع تولید دانه‌های روغنی بررسی شد تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی . . .
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سود بالای تسهیلات کشاورزی این امر را یک ظلم به کشاورزان خواند.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
دبیر انجمن برنج کشور: امسال نیازی به واردات برنج نداریم/ وجود ذخایر وارداتی و قاچاق از سال‌ ۹۲ پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن برنج کشور با اشاره به ۳ میلیون تن واردات قانونی برنج در سال‌های ۹۲ و ۹۳ گفت: با توجه به میزان تولید برنج در سال جاری تا پایان امسال نیازی به واردات برنج نیست.
فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس پایگاه خبری لقمه: بازیگر تئاتر و سینما با حضور در خیمه اصحاب فرهنگ و هنر آیین «سوگ چامه‌ها» در برج میلاد تهران پیشنهاد داد تا آیین سوگ چامه‌ها و سوگ اقوام ایرانی برای گردشگران فرهنگی دیگر کشورها نیز ا . . .
تنظیم بازار روغن نباتی باز هم به انجمن صنفی روغن نباتی سپرده شد پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر جهاد کشاورزی از بازگشت مجدد تنظیم بازار روغن به صنایع روغن‌نباتی خبر داد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در صددیم تا ضریب خودکفایی تولید روغن را در افق چشم‌انداز . . .
صفحه 376 از 704  اول  قبلی   371    372    373    374    375    376    377    378    379    380    381   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.