ویژه نامه رمضانویژه نامه نوروزیخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

نکات ضروری برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه 10 نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ سلامت غذاهای نذری تشریح کرد.
آمار گمراه کننده در آب مصرفی کشاورزی در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص . . .
سفیر کره جنوبی: پروژه یانگوم در برج میلاد کلید می‌خورد/ غذاهای کره‌ای را در ایران بچشید سفیر کره در ایران،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه درباره برگزاری جشنواره های غذایی ایرانی در کره، گفت: در قالب هفته فرهنگی ایران در کره این برنامه می تواند اجرایی شود، اما در این صورتاین مساله باید با . . .
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
مرغ هم سیاسی شد! در حالی که گزارش‌های بانک مرکزی از بازار نشان از افزایش قیمت گوشت مرغ دارد، مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ایران می‌گوید قیمت این محصول به دلیل نبود کشش در بازار داخلی و عرضه زیرقیمت مرغ منجمد . . .
شیوع ویروسی با علائم سرماخوردگی رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، با اشاره به آغاز فصل سرما و شیوع بیماریهای ویروسی، نسبت به رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری ویروسی که با علائم سرماخوردگی همراه است، تاکید کرد.
اکران سریال تکراری اختلاف دامدارن و صنایع لبنی در حالی که براساس مصوبه و یارانه دولت، صنایع لبنی باید هر کیلوگرم شیر خام را 1300 تومان بخرند تا با یارانه، قیمت این محصول برای دامداران به 1440 تومان برسد صنایع از افزایش قیمت سر باز می‌زنند و دامدا . . .
صفحه 384 از 661  اول  قبلی   379    380    381    382    383    384    385    386    387    388    389   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.