صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
- اقتصاد
- وزارت صنعت معدن و تجارت
- سازمان ملی استاندارد ایران
- صنعت و لوازم خانگی
- وزارت جهاد کشاورزی
- وزارت بهداشت
- گوناگون
- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
- تهیه و توزیع مواد غذایی
- اخبار سلامت
- صادرات و واردات
- کشاورزی و باغداری
- دامپروری، زنبورداری و مرغداری
- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
- ماشین آلات و صنایع بسته بندی
- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
- شیلات و آبزیان
- میراث فرهنگی و گردشگری
- اینفوگرافیک
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
زیر گروه ها
اقتصاد
وزارت صنعت معدن و تجارت
سازمان ملی استاندارد ایران
صنعت و لوازم خانگی
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
گوناگون
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
تهیه و توزیع مواد غذایی
اخبار سلامت
صادرات و واردات
کشاورزی و باغداری
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
شیلات و آبزیان
میراث فرهنگی و گردشگری
اینفوگرافیک
معاون وزیر بهداشت در نشست خبری روز جهانی غذا:
عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میانگین کالری مصرفی در کشور 20 درصد و میانگین مصرفی شکر و روغنها نیز هر کدام 20 درصد بیشتر از میانگین جهانی است در حالی که نمک نیز در کشور ما 2 برابر نیاز مصرف میشود.
واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغنهای خوراکی
رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.
همایش روز جهانی غذا 25 مهرماه برگزار میشود
همایش روز جهانی غذا 25 مهر ماه سال جاری به همت کانون انجمن های صنایع غذایی ایران برگزار می شود.
واردات برنج نصف شد
واردات برنج در نیمه نخست سال با افتی نزدیک به 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل به مرز 400 هزار تن رسید.
ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضائی خبر داد.
تولید برگ سبز چای 10 درصد افزایش مییابد
رئیس اتحادیه چایکاران از افزایش 10 درصدی تولید برگ سبز چای خبر داد.
راه ورود نوشابه آمریکایی به ایران باز شد
دولت آمریکا با یک قرارداد توزیع که در ماه سپتامبر بین شرکت تولیدکننده نوشیدنی آرکای و یک شرکت ایرانی منعقد شده، موافقت کرد.
صفحه 385 از 705
اول
قبلی
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد مصرف...
اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...
تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی
پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید
آیا فکر میکنید خوراکیهای منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟ اگر پاسختان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی میگذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح میدهد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی
نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
لاغری در وقت اضافه
به قول فرنگیها یک سورپرایز برایتان داریم! اگر به دنبال خوش اندامی هستید بدانید که با تغییر شیوهی غذا خوردن تان میتوانید هر ماه یک کیلوگرم وزن کم کنید.
غذاهای مناسب کودکان شما
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان میکنند که کودکان هاتداگ، پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است