خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

صادرات هندوانه به عراق متوقف شد معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: با اعلام دولت عراق مبنی بر وارد نشدن هندوانه، صادرات این محصول از مرزهای شلمچه و چذابه متوقف شد.
تکذیب شایعه مسمومیت تعدادی شهروند کرمانشاهی در هیئت عزاداری معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان کرمانشاه شایعه مسمومیت غذایی تعدادی از شهروندان درهیئت‌های عزاداری را تکذیب کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از طرح های دامی خراسان شمالی بازدید کرد معاون امور تولیدات دامی وزارت کشاورزی از چند طرح دامی در شهرستان‌های مانه و سملقان و راز و جرگلان بازدید و در کارگروه اسب اصیل ترکمن شرکت کرد.
گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خانه‌های مسکونی در صنعت غذایی خود را شریک کرده‌اند ازجمله مشکلاتی است که به گفته صاحبان صنایع موجب زمین‌گیر شدن این صنعت شده است.
نگرانی رئیس اتاق بازرگانی ایران از فعالان زیرزمینی صنعت غذا رئیس اتاق ایران از فعالیت بخش زیرزمینی صنعت غذا در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: این بخش سلامت مردم و بازار را هدف قرار داده‌اند،‌ سازمان‌های نظارتی بهتر است به جای اجرا در نظارت‌ پررنگ‌تر عمل کرده و ا . . .
توصیه‌هایی برای کاهش تاثیر سرطان‌زایی ظروف یکبار مصرف معاون فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت، تاکید کرد: استفاده از ظروف یک بار مصرف، حتی نوع پلیمری آن لزوما سرطان زا نیست و به جنس آن و ماده غذایی مورد استفاده بستگی دارد.
تقدیر از صادرکنندگان ممتاز در روز ملی صادرات؛ سهم چشمگیر صنایع غذایی/ شیرین عسل و کاله در میان صادرکنندگان ممتاز امروز به مناسبت روز ملی صادرات ۵۷ نفر از صاحبان شرکت‌ها و صادرکنندگان نمونه ملی در حضور معاون اول رئیس جمهور در سالن اجلاس سران تقدیر شدند.
صفحه 381 از 705  اول  قبلی   376    377    378    379    380    381    382    383    384    385    386   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت