ویژه نامه یلداخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از ادامه بررسی لایحه بودجه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چا . . .
نایب رئیس اتاق بازرگانی از صادرات 1.5 میلیارد دلاری پسته خبر داد نایب رییس اتاق ایران گرفت: سالانه یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرات پسته داریم و برآورد اتاق بازرگانی ایران این است که در پنج سال گذشته، سالانه 200 میلیون دلار از این میزان هزینه تحریم هایی بوده که . . .
نیاز گوشتی کشور 250 هزار تن کاهش یافت در حالی که دولت گذشته همواره بر تولید حدود یک میلیون تنی گوشت قرمز در کشور تاکید می‌کرد، وزارت جهاد کشاورزی پس از راستی‌آزمایی میزان تولید این محصول در هر استان حدود 750 هزار تن و میزان واردات برای ت . . .
رییس سازمان چای خبر داد: تجهیز کارخانه‌های چای‌سازی به تکنولوژی جدید رییس سازمان چای کشور از آمادگی و کمک این سازمان جهت تجهیز واحدهای چایسازی به تکنولوژی جدید و روز خبر داد.
معاون وزیر جهاد خبر داد: تولید گندم دو میلیون تن افزایش یافت معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 900 هزار تن در کشور تخم مرغ تولید می‌شود. در 8 ماه ابتدای امسال 37 هزار تن صادرات این محصول را داشته‌ایم که در قیاس با سال گذشته به طور محسوسی افزایش داشته است . . .
معاون سازمان شیلات عنوان کرد: تیلاپیا هیچ خطری برای محیط زیست ندارد معاون سازمان شیلات گفت: ماهی تیلاپیا در 80 کشور دنیا پرورش داده می‌شود و هیچ خطری برای محیط زیست ندارد اما عده‌ای جوسازی می‌کنند.
صفحه 397 از 684  اول  قبلی   392    393    394    395    396    397    398    399    400    401    402   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.