خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

چرا آموزش و ترویج کشاورزی اعتبار کافی ندارد؟ اهمیت بنیادی و حیاتی ترویج و آموزش کشاورزی از آن جهت است که برای توسعه‌ کشاورزی نقش نیروی انسانی را محور قرار می‌دهد و به دنبال توانمندسازی منابع انسانی و انتشار دانش فنی میان تولیدکنندگان، برای افزا . . .
مصر 3 میلیون تن گندم از کشاورزان خرید مصر که بزرگ‌ترین واردکننده گندم جهان است، از زمان آغاز فصل برداشت در ماه گذشته تاکنون حدود سه میلیون گندم از کشاورزان خریداری کرد.
جشن گرفتن تارانتینو در جشنواره کن 2014 با پیتزا! تارانتینو، اوما تورمن و جان تراولتا در ساحلی پر از تماشاچی جمع شدند تا مراسم نمایش فیلم کلاسیک «داستان‌های عامه پسند» را که دو دهه پیش برنده جایزه اصلی فستیوال فیلم کن شد، میزبانی کنند.
کاهش تولید پسته در کرمان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: متوسط عملکرد کشاورزان کرمانی در هر هکتار پسته در گذشته 1200 کیلو بوده که در حال حاضر به نصف این مقدار تقلیل پیدا کرده است.
هشدار به کشاورزان نسبت به توزیع سم تقلبی سازمان حفظ نباتات نسبت به توزیع یک نوع سم تقلبی در بازار به کشاورزان هشدار داد.
انجمن روغن‌نباتی مسئول تنظیم بازار روغن شد از سوی وزارت جهاد کشاورزی، انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران به عنوان مسئول تنظیم بازار این کالا در سال 93 تعیین شد.
«استاد سرآشپز» وارد بازار گیم می‌شود بازی رایانه‌ای «استاد سرآشپز» با پایان مرحله تولید، تابستان سال جاری وارد بازار گیم می‌شود.
صفحه 452 از 705  اول  قبلی   447    448    449    450    451    452    453    454    455    456    457   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.