ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

چه بیماری‌هایی زمینه‌ساز ابتلا به دیابت و سرطان هستند؟ رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران به لحاظ دستیابی شیوه‌های نوین درمانی سلامت دهان و دندان در جایگاه مناسبی در بین سایر کشورها قرار دارد.
ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان تاکید کرد: اتفاقات امسال غیر قابل پیش بینی بود به گونه‌ای که قیمت طالبی و هندوانه به قدری کاهش یافته که به کرایه و هزینه آن‌ها نمی‌ارزد و این خطر بزرگی برای تولید ما م . . .
قیمت‌های جدید نمک اعلام شد جدیدترین قیمت نمک تصفیه تبلور مجدد یددار در اوزان مختلف اعلام شد.
قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی کاهش یافت دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از کاهش تا 10 درصدی قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی خبر داد.
قیمت مواد غذایی در ماه رمضان تغییر نمی‌کند رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی تاکید کرد: پیشنهاد ما به سازمان حمایت از مصرف کنندگان این بود که قیمت کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان افزایشی نداشته باشد.
آغاز توزیع آب شرب و بهداشتی به صورت مجزا مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور از عرضه مجزای آب شرب و بهداشتی در برخی استان‌های کشور خبر داد.
زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان گفت: قیمت زولبیا و بامیه کیلویی ۸۵۰۰ تومان است و ۳۰ بازرس اتحادیه در ماه مبارک رمضان بر تهیه زولبیا و بامیه نظارت می‌کنند و مردم غیر از قنادی‌ها از جای دیگری این شی . . .
صفحه 450 از 707  اول  قبلی   445    446    447    448    449    450    451    452    453    454    455   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.