ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تعزیر شرکت تولیدکننده جوجه یک‌روزه یک شرکت متخلف از سوس تعزیرات حکومتی مازندران محکوم شد.
برنج‌های ایرانی و خارجی شناسنامه‌دار می‌شوند دبیر انجمن برنج گفت: با توجه به اینکه متخلفان به راحتی برنج‌های‌ آلوده وارداتی را به نام برنج ایرانی معتبر در بازار عرضه می‌کنند مقرر شده از سال آینده همه محموله‌های تولیدی و وارداتی با کد رهگیری در . . .
برنج‌های آلوده ایرانی نیستند، کیسه‌هایشان ایرانی است درحالی که طبق اعلام مسئولان وزارت تجارت "برخی محموله‌های برنج ایرانی در بازار به دلیل آلوده بودن جمع‌آوری و منهدم شده‌اند" مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و انجمن برنج ایرانی تصریح کردند " این محموله‌ها وا . . .
ارزآوری 68 میلیون دلاری صادرات تخم‌مرغ/ افزایش نسبی قیمت مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار گفت: تولید تخم‌مرغ طی 9 ماهه امسال روند طبیعی داشت و با توجه به اقدامات صورت گرفته 45 هزار تن تخم‌مرغ به ارزش حدود 68 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر ش . . .
توزیع غذای مسموم در میان زائران حسینی تعداد زایران اربعین حسینی در عراق که بر اثر مصرف غذای تروریست ها مسموم شدن به هفتاد تن رسید.
جشنواره غذا، به نفع کودکان محک برگزار می‌شود جشنواره غذای محک 28 و 29آذر ماه با هدف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان برگزار می شود.
بررسی موضوع آلودگی برنج های وارداتی در کمیسیون کشاورزی مجلس نماینده مردم دزفول، کمیسیون کشاورزی مجلس را مسوول پیگیری و بررسی موضوع آلودگی برنج های وارداتی دانست و گفت: آلودگی و میزان خطرناک بودن این برنج ها دراین کمیسیون در دست بررسی است.
صفحه 489 از 707  اول  قبلی   484    485    486    487    488    489    490    491    492    493    494   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
آشنایی با 8 خاصیت گل کلم محققان کانادایی در بررسی‌های خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش می‌دهد.