ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

خرما مشتری ندارد/ درخواست کمک از وزیر کشاورزی دبیر انجمن خرما گفت: خرمای زاهدی استان فارس که سال گذشته کیلویی 3500 تومان خرید و فروش می‌شد امسال به دلیل فعال نبودن صنایع خرما، این محصول را کیلویی 2000 تومان هم از نخلدار نمی‌خرند.
چهارمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حضور رییس‌جمهور برگزار شد چهارمین کنگره سراسری خانه کشاورز با حضور رییس‌جمهور، وزیر جهاد کشاورزی، دبیر کل و اعضای خانه کشاورز امروز - دوشنبه - در سالن اجلاس اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.
درآمد 4 هزار میلیارد تومانی دولت از حذف ارز مرجع خوراک طیور مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذارگفت: در پی حذف ارز مرجع برای واردات نهاده‌های تولید که 70 درصد در هزینه‌ تولید تخم‌مرغ اثرگذار است، دولت از محل حذف این یارانه حدود 4000 میلیارد تومان درآمد کسب م . . .
افشاگری رییس کمیسیون بهداشت درباره برنج‌های آلوده / مردم سوسیس و کالباس نخورند رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به ماجرای واردات 13 نوع برنج آلوده هندی در دو سال گذشته اشاره و عنوان کرد: اطلاعات مربوط به عدم سلامت این برنج‌ها را که خود سازمان استاندارد جمع‌آوری کرده . . .
آزادی رستوران‌‌ها از نظارت بر قیمت‌ها افزایش پی‌درپی قیمت‌ها موجب شده رستوران‌ها و مراکز عرضه انواع غذا در تعیین نرخ خدمات خود کاملا آزاد باشند و در این رابطه هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد.
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد درمان و بهبود دردهای ناشی از سرماخوردگی با استفاده از طب سنتی گفت: در این دوران غذاهای چرب، شور و غلیظ نباید خورد و در مقابل باید بخورات و بوییدن . . .
مدیرعامل اتحادیه مرغداران کشور در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد هشدار گرانی بیشتر مرغ در ماه آینده/ مرغداران میان ۲ وزارتخانه معطل مانده‌اند مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی صنعت مرغداران با پیش‌بینی روند افزایش قیمت مرغ در ماه آینده گفت: کمبود نقدینگی و تسهیلات‌دهی و عدم برنامه‌ریزی دو وزارتخانه بر مشکلات افزوده است.
صفحه 513 از 707  اول  قبلی   508    509    510    511    512    513    514    515    516    517    518   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت