خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افتتاح رستوران زنجیره‌ای پرسپولیس اولین شعبه رستوران‌های زنجیره‌ای پرسپولیس با حضور منتقمی قائم مقام در شیراز افتتاح شد.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
نامه دامداران به سازمان حمایت درباره قیمت خوراک وزارت صنعت از تفاهمنامه‌ای خبر داده است که بر اساس ان قیمت نهاده‌های تحویلی به دامداران در بندر تعیین می‌شود، این در حالی است که اتحادیه دامداران طی نامه‌ای به سازمان حمایت اعلام کرد این قیمت‌ها برای . . .
درآمد دو میلیارد دلاری ویتنام از صادرات برنج ویتنام در هشت ماهه سال جاری میلادی، 4.69 میلیون تن برنج به ارزش 2.05 میلیارد دلار صادر کرده است.
واردات گندم 60 درصد کاهش یافت تازه‌ترین آمار گمرک ایران حاکی از آن است که واردات دانه سخت گندم در چهار ماهه نخست سال جاری با کاهش 60 درصدی به 963 هزار تن رسید.
سرمازدگی و آفت بلای جان باغات زیتون عضو شورای ملی زیتون گفت: سرد شدن هوا در هفته‌های اخیر باعث کاهش حدود 30 درصدی تولید زیتون شده و از سوی دیگر آفت مگس زیتون نیز به باغات وارد شده است که باید برای آن فکری کرد.
خشک شدن تدریجی باغات پسته رییس انجمن پسته نسبت به خشک شدن تدریجی باغات پسته کشور هشدار داد و گفت: سالانه 10 درصد از باغات پسته کشور خشک می شوند که اگر تدبیری برای آن اندیشیده نشود در 10 سال آینده برای تامین پسته مصرف‌کنندگان ه . . .
صفحه 529 از 705  اول  قبلی   524    525    526    527    528    529    530    531    532    533    534   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت