ویژه نامه رمضانویژه نامه نوروزیخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

فائو پیش‌بینی کرد؛ افزایش 5.4 درصدی تولید گندم و 16 میلیون تن برنج دنیا در سال 2013 فائو پیش‌بینی کرد تولید گندم دنیا 5.4 درصد، برنج 16 میلیون تن و ذرت 10 درصد در سال جاری بیشتر می‌شود، اما تجارت جهانی غلات 13 میلیون تن کاهش می‌یابد.
قارچ‌های سمی تنها با روش آزمایشگاهی شناخته می‌شوند عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: قارچ‌های خوراکی موجود در بازار به همراه بسته‌بندی و پروانه بهداشت قابل اطمینان هستند و قارچ‌های سمی تنها با انجام روش‌های آزمایشگاه . . .
رطوبت دانه شلتوک برنج در گیلان اندازه‌گیری می‌شود مخترع دستگاه رطوبت سنج غلات گفت: دستگاه رطوبت‌سنج دانه شلتوک برنج برای نخستین بار در کشور در گیلان اختراع شد و قابلیت اندازه‌گیری مقدار رطوبت شلتوک برنج را دارد.
بهینه‌سازی مصرف آب کشاورزی در صورت تامین اعتبار معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع گفت: ایران همواره با مشکل کم‌آبی مواجه بوده است و در صورت تامین اعتبار می‌توان با اجرای طرح‌های مختلف، مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه‌ کرد.
امسال تولید عسل در خراسان‌جنوبی به 90 تن می ‌رسد رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی از پیش‌بینی ‌ تولید 90 تن عسل به ارزش 23 میلیارد ریال در استان طی امسال خبر داد.
همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی! با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکتها نزدیک تر شد. گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش...
دیگر شیرخام را 930 تومان نمی‌فروشیم رییس اتحادیه مرکزی دامداران از لغو جلسه امروز ستاد تنظیم بازار که قرار بود درباره قیمت جدید شیر خام تصمیم گیری شود، خبر داد و گفت: دامداران دیگر حاضر نیستند شیر خام را به قیمت سال گذشته (کیلویی 930 تو . . .
صفحه 530 از 661  اول  قبلی   525    526    527    528    529    530    531    532    533    534    535   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.