ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

قیمت زولبیا بامیه در انتظار روغن و شکر رییس اتحادیه شیرینی و قنادان از تصویب نشدن قیمت زولبیا و بامیه به دلیل مشخص نبودن وضعیت شکر و روغن خبر داد.
عرضه سبد کالایی رمضان به کارمندان دولت معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت از تخصیص سبد کالایی با ۲۰ درصد تخفیف برای کارمندان، فرهنگیان و نیروهای مسلح خبر داد.
افت رتبه‌ ایران در تولید انگور و کشمش جهان در حالی که ایران هفتمین تولیدکننده انگور و کشمش در جهان بود اکنون به رتبه یازدهم رسیده است.
صادرات پسته کاهش یافت صادرات پسته در فروردین امسال با کاهش 67 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل به هفت میلیون دلار رسید.
قیمت انواع میوه در بازار/ اکثر نرخ‌ها واقعی نیستند رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزیجات از کاهش 4000 تومانی قیمت زردآلو خبر داد.
تولید 75 تن گوشت کبک در خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: با تولید 75 تن گوشت کبک در خراسان جنوبی 12 میلیارد ریال درآمد حاصل پرورش دهندگان این پرنده درخراسان جنوبی شده است.
واردات فله‌ی "ملکه‌ زنبور عسل" تولید کننده‌ی عسل گفت: ملکه‌ی زنبور عسل وارداتی در هیچ مکانی قرنطینه نمی‌شود و به صورت فله‌ی وارد کشور می‌شود.
صفحه 566 از 707  اول  قبلی   561    562    563    564    565    566    567    568    569    570    571   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
طبیعی‌ چاق شوید همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.