ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

پرداخت 800 میلیارد تومان در خرید تضمینی گندم/ افزایش 16 درصدی خرید وزیر صنعت خرید تضمینی گندم از ابتدای برداشت سال زراعی جاری را یک میلیون و 100 هزارتن به ارزش 8 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان خرید نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی 16 درصد افزایش . . .
حمل بیش از 2 میلیون کیلوگرم فرآورده گوشتی به خارج از سیستان و بلوچستان سرپرست دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در دو ماه گذشته به میزان 15 هزار و 51 رأس دام در کشتارگاه‌های استان کشتار و به میزان 2 میلیون و 231 هزار و 341 کیلوگرم فرآورده گوشتی به خارج از استان حمل شد.
نرخ خرید تضمینی چای افزایش یافت با ابلاغ هایت وزیران قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک به 1200 تومان و درجه دو به 650 تومان افزایش یافت.
سرانه 33 لیتری مصرف نوشابه در ایران دبیر انجمن صنفی صنایع نوشابه‌سازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون سرانه مصرف نوشابه ایران حدود 33 لیتر در سال است، گفت: صادرات نوشابه به دلیل تحریم‌های بین‌المللی با کاهش زیادی مواجه شده است.
افزایش 60 درصدی شاخص قیمت محصولات گاوداری‌های صنعتی در 12 ماه آمار مرکز آمار ایران در حالی بیانگر افزایش شاخص قیمت محصولات گاوداری‌های صنعتی در اغلب استان‌های کشور است که اردبیل در میان تمامی استان‌ها رکوردار افزایش شاخص در این بخش خواهد بود.
ذخیره‌سازی 70 هزار تن مرغ برای ماه رمضان با توجه در پیش‌رو بودن ماه رمضان معاون وزیر صنعت و تجارت از ذخیره‌سازی 70 هزار تن مرغ خبر داد.
پرداخت 4 میلیارد تومان از بهای چای امسال رییس سازمان چای از پرداخت چهار میلیارد تومان از مطالبات چایکاران شمال کشور خبر داد.
صفحه 568 از 707  اول  قبلی   563    564    565    566    567    568    569    570    571    572    573   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.