خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

واردات 12 میلیون تن محصولات غذایی از گمرک بندر امام در 9 ماهه سال‌ جاری بالغ‌ بر 12 میلیون و 198 هزار تن کالا به ارزش بیش از 7 میلیارد دلار که عمدتا شامل آهن‌آلات، ذرت، کنجاله سویا، گندم، جو، روغن خام، برنج و شکر بود از طریق گمرک بندر امام خمینی(ره) وا . . .
آخرین خبر درباره تغییر قیمت نان مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد که قیمت نان تا پایان امسال تغییر نخواهد کرد.
سیر همدان در کشورهای همسایه مقبولیت دارد معاون زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سیر تولیدی این استان باتوجه به داشتن مرغوبیت بالا در کشورهای همسایه مقبولیت دارد.
ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در احیای ذخایر دریا تاثیر بسزایی دارد سرپرست صید و بنادر صیادی سازمان شیلات ایران گفت:ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در احیا و بازسازی ذخایر دریای خزر تاثیر بسزایی دارد و این مهم باید مورد تاکید تمامی کشورهای حوزه خزر قرار گیرد.
میوه ارزان در راه است رییس اتحادیه باغداران از تولید، ذخیره‌سازی و عرضه مناسب میوه برای ایام نوروز خبرداد و پیش‌بینی کرد هر کیلوگرم پرتقال درجه یک 1350 تومان، هر کیلوگرم کیوی درجه یک 1300 تومان و سیب درجه یک نیز کیلویی 180 . . .
پلمب 468 واحد عرضه غیر بهداشتی گوشت در شیراز رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیراز گفت: در راستای کنترل و نظارت بر واحداهای دامی شیراز، 468 واحد عرضه غیربهداشتی و یا غیرمجاز فرآورده‌های خام دامی پلمب شدند.
ساخت آشپزخانه «اوپن» ممنوع شد استاندار کهكیلویه و بویراحمد از شهردار یاسوج خواست تا از دادن مجوز به ساختمان‌های در دست ساخت این شهر که آشپزخانه اوپن (OPEN) در آنها طراحی شده است، خودداری کند.
صفحه 622 از 705  اول  قبلی   617    618    619    620    621    622    623    624    625    626    627   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.