صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
- اقتصاد
- وزارت صنعت معدن و تجارت
- سازمان ملی استاندارد ایران
- صنعت و لوازم خانگی
- وزارت جهاد کشاورزی
- وزارت بهداشت
- گوناگون
- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
- تهیه و توزیع مواد غذایی
- اخبار سلامت
- صادرات و واردات
- کشاورزی و باغداری
- دامپروری، زنبورداری و مرغداری
- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
- ماشین آلات و صنایع بسته بندی
- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
- شیلات و آبزیان
- میراث فرهنگی و گردشگری
- اینفوگرافیک
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
زیر گروه ها
اقتصاد
وزارت صنعت معدن و تجارت
سازمان ملی استاندارد ایران
صنعت و لوازم خانگی
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
گوناگون
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
تهیه و توزیع مواد غذایی
اخبار سلامت
صادرات و واردات
کشاورزی و باغداری
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
ماشین آلات و صنایع بسته بندی
خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات
شیلات و آبزیان
میراث فرهنگی و گردشگری
اینفوگرافیک
بانکزعفران؛ بانک طلای کشاورزان
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با مثبت ارزیابی کردن راه اندازی بانک زعفران گفت: راه اندازی این بانک موجب افزایش ارزش افزوده این محصول شده و سود بیشتری را نصیب کشاورزان می کند.
صادرات میوه نصف شده است
رییس اتحادیه بارفروشان میدان تره بار بزرگ با بیان اینکه صادرات میوه در سال جاری نسبت به سال گذشته نصف شده است افزود: میوههای صادراتی برای فروش به بازار داده شدهاند.
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی با تخفیف 30 درصدی
مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران از عرضه مستقیم محصولات کشاورزی استانها در تهران با تخفیف 20 تا 30 درصدی از 15 بهمن ماه خبر داد.
نگرانی تاجران پاکستانی از صادرات یکطرفه میوه ایران به این کشور
رئیس پیشین اتحادیه صادرکنندگان میوه و سبزیجات پاکستان نسبت به واردات میوه و سبزی از ایران و هند، و توقف صادرات این محصولات به این 2 کشور ابراز نگرانی کرد.
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف میشود
رییس هیأت مدیره انجمن خرمای استان کرمان، گفت: با توجه به اینکه حدود 90 درصد خرما در کشور مصرف شده و تنها 10 درصد آن صادر میشود باید تلاش کنیم تا این روند معکوس شود بنابراین باید در این راستا گام بردا . . .
نوبخت در پاسخ به لقمه:
فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در همایش امنیت غذایی توأمان تقدیر میشوند
دو حوزه کشاورزی و صنعت، در رابطه با امنیت غذایی دوش به دوش هم به صورت مکمل فعالیت می کنند، بنابراین در این همایش ما بخش کشاورزی را مغفول ندانسته ایم.
ممنوعیت فروش مکمل ها در باشگاه های ورزشی/ باشگاه های متخلف پلمپ می شوند
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه:« نزدیک به دو سال است که هیچ باشگاه ورزشی حق فروش مکمل های بدنسازی در داخل باشگاه را ندارد.» خاطرنشان کرد:« اسامی باشگاه های متخلف را به کمی . . .
صفحه 620 از 704
اول
قبلی
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر میدهد
نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...
كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند
یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...
فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان میشود
متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
ویژگیهای یک رستوران استاندارد
دكتر آراسب دباغمقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟
غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟
رژیمهایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن میشوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آنها مشکل است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است