خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مصباحی‌مقدم: صف مرغ در شأن ملت ایران نیست ما در شرایط جنگی قرار نداریم که مردم برای خرید یک کالا صف های طولانی تشکیل دهند.
طی سال جاری/ 5700 هکتار از اراضی ایرانشهر به کشت خرما اختصاص دارد مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: پنج هزار و 700 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت خرما اختصاص دارد که از هر هکتار نخلستان شش تن و 500 کیلوگرم خرما برداشت می شود.
جزئیات قیمت انواع گوشت در بازار/ ثبات قیمتها تا پایان رمضان لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اعلام جزئیات قیمتی انواع گوشت در بازار، گفت: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، قیمت گوشت قرمز تا پایان ماه مبارک رمضان افزایش نخواهد یافت . . .
۱۵ شب پاتوق شبانه و افطاری در کاخ نیاوران جشنواره بزرگ "سفره آسمانی" همزمان با ماه مبارک رمضان همراه با پاتوق‌های فرهنگی شبانه و افطاری رایگان برگزار می‌شود.
مدیر جهادکشاورزی قاینات خبر داد:پرداخت تسهیلات احداث بارگاه زرشک در قاینات مدیر جهاد کشاورزی قاینات گفت: پرداخت تسهیلات صندوق توسعه کشاورزی برای احداث بارگاه زرشک با هدف بهبود کیفیت و افزایش برداشت محصول و جلوگیری از خسارات وارده به باغداران در قاینات آغاز شد.
پیتزای ۲ کیلومتری جهان در ایران طبخ می‌شود پروژه پخت طولانی ترین پیتزای دنیا با ثبت در کتاب رکوردهای گینس ۷ تا ۱۰ شهریور در کیش انجام می‌‌شود.
مدیر عامل خانه مطبوعات گیلان: کارت خبرنگاری بدهید مرغ بگیرید مدیر عامل خانه مطبوعات گیلان گفت: دارندگان کارت خانه مطبوعات گیلان می‌توانند با ارائه کارت شناسایی مرغ با قیمت مصوب هر کیلو 4 هزار و 700 تومان دریافت کنند.
صفحه 681 از 705  اول  قبلی   676    677    678    679    680    681    682    683    684    685    686   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت