خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پارسال صادرات ماهی ، میگو و خاویار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: به دلیل رعایت مراقبت های توصیه شده و کاهش بیماری طیور، با مازاد تولید در گوشت مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم تا جایی که قیمت این محصولات . . .
رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد پایگاه خبری لقمه: بازار طلای تهران امروز - ششم اردیبهشت - شاهد کاهش قیمت اغلب مسکوکات طلا بود که فعالان بازار آن را ناشی از انتظار بازار برای مشخص شدن نتیجه دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در . . .
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی پایگاه خبری لقمه: با ادامه روند نزولی قیمت ها در بازار طلا و ارز، دلار هم اکنون در بازار غیررسمی به ۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مطرح کرد: اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران گفت: با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی، به دنبال افزایش عملکرد گندم و کاهش اثرات تنش‌های محیطی در مزارع کشاورزی استان هس . . .
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی . . .
بازگشت یک بیماری مسری به ایران پایگاه خبری لقمه: سرخک به عنوان یک بیماری مسری و خطرناک شناخته می شود که سازمان جهانی بهداشت تلاش کرده این بیماری را در سراسر دنیا، کنترل و ریشه کن کند.
صفحه 11 از 704  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت