ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، عواملی که در ماه‌های اخیر موجب بالا رفتن قیمت حبوبات در بازار شده را تشریح کرد.
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ پایگاه خبری لقمه: به تازگی اظهارات عجیب معاون وزیر جهادکشاورزی درمورد گران نشدن برنج و وجود نداشتن برنج ۲۰۰ هزار تومانی صدای بسیاری از مردم را در فضای مجازی درآورد. اظهارات این مقام مسئول نشان می‌دهد . . .
در یک نشست خبری مطرح شد؛ جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین در یک نشست خبری دلایل و ابعاد مختلف بزرگداشت شهید رئیسی در قالب طرح چله خدمت تشریح شد.
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه پایگاه خبری لقمه: طبق دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت، مشاركت بین بخشی و مشاركت مردمی دو عنصر مهم در پیاده سازی برنامه شهر سالم است.
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت که شیوه پرداخت یارانه دارو و شیر خشک در سال جاری با برنامه‌ریزی‌های انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه و بودجه تغییر می کند.
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد پایگاه خبری لقمه: سوالات نمایندگان میبد و کردکوی در مجلس شورای اسلامی از وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در صحن علنی اعلام وصول شد.
معاون گردشگری؛ تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی پایگاه خبری لقمه: معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: تورگردانان فعال می‌توانند با ارائه تصویری درست و واقعی از کشورمان، زیبایی ها، امنیت و مهمان‌نوازی را به دنیا معرفی کنند.
صفحه 12 از 707  اول  قبلی   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!