خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سامانه اطلاع‌رسانی قیمت کالا و خدمات هر کیلو گرم شکر بسته‌بندی فروشگاهی با احتساب ۱۰ درصد مالیات بر ارزش‌افزوده و سایر هزینه‌های جانبی ۶۵ هزار تومان تعیین شد.
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام پایگاه خبری لقمه: یکی از موضوع‌های مطرح شده در جلسه ستاد تنظیم بازار روز گذشته رسیدگی به موضوع تخصیص ارز به گوشت قرمز وارداتی بود که هیچ جزییاتی از این جلسه تا کنون منتشر نشده است.
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها پایگاه خبری لقمه: بیش از یک ماه است که از عرضه رسمی شکر خبری نیست. این کالا در برخی از فروشگاه‌های کوچک بدون درج قیمت، هر بسته ۹۰۰ گرمی ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف تهران با انتقاد شدید از سیاست‌های فعلی قیمت‌گذاری نان و نقش کمرنگ اتحادیه‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری تأکید کرد: قیمت نان باید واقعی باشد و یارانه‌ها مستقیماً به مردم پرد . . .
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: مدیریت مصرف برق چاه‌های کشاورزی بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی شده و با توجه به پروانه بهره‌برداری چاه‌ها انجام می‌شود.
اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیرمجاز، از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام شد.
نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد پایگاه خبری لقمه: نماینده جدید سازمان فائو در جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه ۴ خرداد در دیداری رسمی با وزیر امور خارجه کشورمان، اعتبارنامه خود را تقدیم و رسماً ماموریت خود را آغاز کرد.
صفحه 9 از 705  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.