خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی: دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد پایگاه خبری لقمه: آرش نبی زاده گفت: با توجه به رونق صادرات ماهیان دریایی و افزایش چند برابری قیمت سایر محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز و مرغ و ازدیاد تقاضا برای خرید پیش بینی می شود که قیمت قزل آلا . . .
ارزانی ممقانی: قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد
دبیر انجمن خرم: دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار پایگاه خبری لقمه: علی اصغر موسوی گفت: اگرچه هر کیلو خرما با نرخ ۲ تا ۳ هزارتومان در ابتدای فصل برداشت از کشاورزان خریداری می‌شود، اما هم اکنون به سبب سود جویی دلالان و عوامل واسطه با نرخ‌های ۱۵ تا ۲۰ . . .
رئیس شورای تامین دام: آرامش بازار به زودی با فرارسیدن فصل زایش دام / قاچاق ماده بره ها به کشورهای حاشیه خلیج فارس پوریان گفت: نرخ هر کیلو دام زنده درب دامداری‌ها را ۳۵ تا ۳۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با استمرار واردات دام زنده و افزایش زایش دام پیش بینی می‌شود که بازار در روز‌های آتی به آرامش برسد.
آیین بین المللی جهان نوروز (4) ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را . . .
آیین بین المللی جهان نوروز (3) مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنای . . .
آیین بین المللی جهان نوروز (2) حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
صفحه 194 از 704  اول  قبلی   189    190    191    192    193    194    195    196    197    198    199   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت