خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
سازمان حمایت نرخ جدید محصولات لبنی را تعیین کرد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه سازمان حمایت نرخ های جدید ۳ محصول لبنی را تعیین کرده است، گفت: این نرخ ها برای ابلاغ به ستاد تنظیم بازار ارائه شده است. ‌
ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: کمیسیونر کشاورزی اروپا برنامه ایران برای واردات کیوی را قطعی خواند و گفت در این زمینه،یک توافق نامه امضا شده است؛این در حالی است که ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان است.
تولید بیش از ۲ هزارتن انار درژیوار پرجمعیت ترین روستای اورامان پایگاه خبری لقمه: انار یا همان صد دانه یاقوت ما ایرانی ها، این روزها تلألو سرخی آن در دستان باغداران منطقه اورامانات از توابع استان کردستان چشم هر رهگذری را به سوی خود خیره می کند.
افزایش۱۰درصدی صادرات سیب/کاهش ۹درصدی واردات موز پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت:اتخاذ سیاست بازار در ازای بازار، علاوه بر رشد ۱۰درصدی صادرات سیب تازه در سال ۹۵، موجب کاهش ۹درصدی واردات موز و صرفه جویی ارزی ۴۶میلیون دلاری در این سال شده است.
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد پایگاه خبری لقمه: بخش خصوصی ایران و فرانسه در حضور وزیر جهادکشاورزی کشورمان و کمیسیونر کشاورزی اتحادیه اروپا یک تفاهم نامه همکاری در زمینه تولید مشترک بذر ذرت و سورگوم امضا کردند.
تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.
صفحه 229 از 705  اول  قبلی   224    225    226    227    228    229    230    231    232    233    234   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  خوب جویدن غذا، راز کاهش وزن است اگر قصد دارید وزنتان را کم کنید یک روش بسیار موثر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.