ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش 12 درصدی صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در نیمه نخست امسال رئیس هیات دیره تعاونی تولیدکنندگان موادغذایی ایران گفت: در 6 ماهه امسال صادرات محصولات صنایع غذایی ایران در مقایسه با مدت مشابه پارسال 12 درصد افزایش نشان می دهد.
بیمه بزودی مطالبات کلزاکاران را تسویه می‌کند پایگاه خبری لقمه: مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد با بیان اینکه صندوق بیمه اعلام کرده بزودی مطالبات کلزاکاران را تسویه کند، گفت: دولت باید روغن را از سبد کالاهای اساسی خارج کند.
موضوع افزایش تعرفه‌ صادرات لبنیات به عراق به وزارت خارجه سپرده شد پایگاه خبری لقمه: در حالی که طی هفته گذشته عراق تعرفه صادرات محصولات لبنی ایران را بیش از ۲.۵ برابر افزایش داد، معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که این موضوع از طریق اداره بین‌الملل وزارت جهاد کشاورزی به . . .
نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن را اعلام کرد و گفت: قیمت مرغ با اندکی افزایش نسبت به هفته گذشته، به ۷۰۰۰ تومان رسیده است.
افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی کرد: تولید پاییزه سیب‌زمینی، به ۳ میلیون و ۵۷۰ هزار تن برسد.
دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند پایگاه خبری لقمه: حضور دلالان و واسطه‌ها در بازار پسته، باعث افت قیمت این محصول در فصل برداشت شده و کام تولیدکنندگان را تلخ کرده است.
سیب‌هایی که روی دست باغداران آذربایجان غربی ماند پایگاه خبری لقمه: نبود الگوی کشت، بسته‌بندی نامناسب، عدم شناسایی بازارهای جدید در کنار بی‌توجهی مسئولان دست‌به‌دست هم داده تا قطب سیب تولیدی کشور مشتری نداشته باشد.
صفحه 234 از 707  اول  قبلی   229    230    231    232    233    234    235    236    237    238    239   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.