ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

افزایش صادرات ماهی قزل‌آلا بیش از 300 درصد /توسعه صادرات غیرنفتی پایگاه خبری لقمه: توسعه صادرات یرنفتی از جمله راهبردهای مهم در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی است. بر اساس آمار در سال گذشته صادرات ماهی قزل‌آلا بیش از 300 درصد افزایش یافت و بیش از 10 هزار تن از این ماهی . . .
برداشت 17هزار تن انار از باغهای سیستان وبلوچستان پایگاه خبری لقمه: مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: 17 هزار و 654 تن انار در 3 ماه گذشته از سطح باغهای این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
گام‌های ایران به سوی کشاورزی مکانیزه رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی با تشریح اقدامات ایران در حوزه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: هم اکنون٧٠ درصد غلات، مکانیزه کشت و ٩٥ درصد غلات و ۸۰درصد برنج مکانیزه برداشت می‌شود.
تولید ۸۰ نوع گندم در کشور براساس استاندارد ملی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال۹۱ حدود ۲.۶میلیارد دلار به جیب کشاورزان خارجی ریخته شد، گفت: ۸۰ نوع گندم براساس استاندارد ملی ۱۰۴ در کشور تولید می‌شود.
پرداخت۴هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی پایگاه خبری لقمه: بانک کشاورزی ظرف چهار سال اخیر ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به بخش خصوصی پرداخت کرده و امسال نیز حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص خواه . . .
در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد؛ توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی بانک گفت: در مناطق ارس و باکو و قشم برای توسعه فعالیت های کشاورزی و تولیدات آبزیان امکان بسیار خوبی فراهم است و می‌شود گفت یکی از موفق ترین بخش های این مناطق است.
در گفت و گو با لقمه عنوان شد؛ قاسم سلیمانی: مهار آبهای مرزی برای توسعه کشاورزی در ایلام فرصت خوبی ایجاد کرده است استاندار ایلام از فرصت‌های شغلی و برنامه های اشتغالزای استان در حوزه کشاورزی گفت.
صفحه 237 از 707  اول  قبلی   232    233    234    235    236    237    238    239    240    241    242   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.