ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

واریز یارانه یلدایی صحت ندارد پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به شایعات مطرح‌شده در مورد واریز یارانه یلدایی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها در زمان مقرر یارانه مربوط به دهک‌های اول تا نهم را پرداخت می‌کند . . .
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز . . .
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوری‌های موجود در مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه با حمایت ستاد آ . . .
پس از شش سال تلاش یک شهر؛ جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست گواهینامه پیوستن مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم با حضور وزیر بهداشت به این شهر اعطا شد.
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شهر سالم به دنبال این است که اصول حکمرانی خوب برای سلامت را در شهر پیاده کند و از این طریق راه توسعه را هموار سازد چون زیربنا و محور توسعه پایدار، انسان سال . . .
مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض در فیلیپین ۳ نفر به دلیل خوردن خورشِ حاوی گوشت نوعی لاک‌پشت دریاییِ در حال انقراض جان باختند و ۳۲ نفر هم بستری شدند.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران . . .
صفحه 22 از 707  اول  قبلی   17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت