ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

سرانه پایین مصرف شیر در کشور/ کمبود کلسیم در ایرانی‌ها پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در کشور گفت: این امر باعث شده کلسیم رتبه دوم کمبود ماده مغذی را در رژیم غذایی افراد جامعه از آن خود کند . . .
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میوه فروشی ها طبق مجوز صنفی خود فقط باید میوه بفروشند و اجازه ندارند ترشی یا محصولاتی مانند آبلیمو، آبغوره . . .
کشت دوباره برنج در مازندران در معرض خطر؛ آبی پشت سدها نیست پایگاه خبری لقمه: رویکرد کشت مجدد برنج درحالی امسال نیز مانند سال های گذشته در مازندران مورد استقبال کشاورزان و مسئولان قرار گرفته که آبی پشت سدها و آب بندان ها برای مدیریت این کشت وجود ندارد و از طرف . . .
عرضه 117 هزار تن گندم در بورس کالا به قیمت تضمینی پایگاه خبری لقمه: تالار کشاورزی بورس کالای ایران روز دوشنبه 9 مردادماه، میزبان عرضه 117 هزار و 377 تن گندم خوراکی استان های اردبیل، مرکزی، زنجان و خراسان شمالی در قالب طرح قیمت تضمینی است.
لزوم فرهنگ‌سازی در خصوص مراقبت از دندان‌ها/ ارائه خدمات دندان‌پزشکی به ۷ میلیون دانش‌آموز پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران، گفت: شاخص پوسیدگی دندان در 4 سال اخیر از 2.9 درصد به 1.8 درصد کاهش پیدا کرده است که اهمیت این موضوع در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.
شیرین بیان،گیاهی با شیرینی و حلاوت صادرات/ظرفیتی مستعد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شیرین بیان یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی در جهان است که ظرفیت های صادراتیپ و فرصت‌های شغلی و ارزآوری مربوط به آن ایجاب می‌کند نسبت به توسعه فعالیت ها در این خصوص،اقدامات مؤثر و ساز . . .
صادرات لبنیات به آمریکا آغاز شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنایع لبنی گفت:در حال حاضر صادرات محصولات لبنی به صورت نمونه های آزمایشی به آمریکا صورت گرفت که پس از اخذ موافقت از سازمان غذا و دارو در قالب تجاری صادر می شود.
صفحه 299 از 707  اول  قبلی   294    295    296    297    298    299    300    301    302    303    304   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت