ویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است پایگاه خبری لقمه: صیفی‌جات تولیدی اردبیل بازار و خیابان‌ها را انباشته است. کشاورزان و مردم از افزایش تولید می‌گویند و این در حالی است که هزینه این افزایش در خشکسالی روستاها، تشدید کم‌آبی است.
راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم پایگاه خبری لقمه: عضو موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، با بیان اینکه هنوز برآورد دقیقی از خسارات وارده بیماری باکتریایی نواری گندم وجود ندارد، نحوه جلوگیری از شیوع آن را در کشور تشریح کرد.
صادرات بیش از 110 هزار تن محصولات کشاورزی از قصرشیرین به عراق پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قصرشیرین از صادرات 110 هزار و 51 تن انواع محصولات کشاورزی (میوه و تره بار) از ابتدای امسال تاکنون از مرزهای این شهرستان به کشور عراق خبر داد.
صادرات 60 میلیارد ریال ماشین آلات کشاورزی در بهار امسال پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم داشتن نگاه صادرات محور در بخش ماشین آلات کشاورزی گفت: در سه ماهه سال جاری 60میلیارد ریال صادرات ماشین آلات کشاورزی ثبت شد.
بیماری های حیوانات نشخوار کننده 7.5 برابر کاهش یافته است پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بیمارهای حیوانات نشخوار کننده طی سال های ٩٢ تا 95 معادل 7.5 برابر کاهش یافته است.
کاهش ۲۷ درصدی واردات جو برای حمایت از تولید داخل/ درخواست کاهش زمان تعرفه فصلی جو پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام گفت:‌ رقمی را برای واردات جو با برآورد تولید داخل پیش‌بینی کرده بودیم که این رقم به دلیل کاهش بارندگی‌ محقق نشد و نزدیک به ۳۶۰ هزار تن جو از . . .
توافق تجارت آزاد مالزی با ایران تا آخر سال/ نگرانی از سیل عظیم واردات روغن پالم به کشور پایگاه خبری لقمه: در حالی معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از امضای قرارداد تجارت آزاد با ایران تا پایان امسال خبر می‌دهد که بزرگ‌ترین هدف آنها افزایش صادرات روغن پالم است.
صفحه 297 از 707  اول  قبلی   292    293    294    295    296    297    298    299    300    301    302   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  بهترین روش برای سفید کردن دندان کدام است؟ خیلی اوقات افرادی را می‌بینیم که ظاهر بسیار زیبا و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟