خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

درخواستی برای افزایش قیمت لبنیات ندادیم پایگاه خبری لقمه: در حالی که رئیس سازمان حمایت از بررسی درخواست صنایع لبنی برای افزایش قیمت در سال جاری خبر داده بود، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد که درخواست ارائه شده برای افزایش قیمت در سال . . .
تلاش برای سازگاری محصولات کشاورزی با شرایط کم آبی کشور پایگاه خبری لقمه: معاون ویر جهاد کشاورزی گفت که سازگاری محصولات با شرایط کم آبی یکی از اولویت های اساسی این وزارتخانه است و در این خصوص گام های بلندی برداشته خواهد شد.
حجتی: واگذاری فعالیت های کشاورزی به بخش خصوصی سرعت می گیرد پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه واگذاری فعالیت های کشاورزی به بخش خصوصی سرعت می گیرد، گفت: برای استفاده بیشتر از ظرفیت ارقام زراعی تولید شده باید از بخش خصوصی و شرکت های دانش بنی . . .
رونمایی 18 رقم جدید زراعی و باغی با حضور وزیر جهاد کشاورزی در البرز پایگاه خبری لقمه: 18 رقم جدید زراعی و باغی روز سه شنبه با حضور وزیر جهاد کشاورزی در دومین جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی در کرج رونمایی شد.
سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است رئیس موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر، سیاست دولت را واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی دانست و گفت: واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی را آغاز کرده ایم و اکنون ذرت و سموم در دست بخش خصوصی است. . . .
زمین های کشاورزی برای ردیابی سموم باقیمانده روی محصولات، شناسنامه دار می شوند پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان با همکاری سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی، طرحی را آغاز کرده که براساس آن تمام کشاورزان و . . .
افزایش ۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال جاری/قیمت گوشت مرغ گرم هر کیلوگرم ۷۵۰۰ تومان منطقی است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: جوجه‌ریزی طی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 تا 5 درصد افزایش داشته و از این رو در تامین گوشت گرم مرغ در سراسر کشور مشکلی و . . .
صفحه 302 از 704  اول  قبلی   297    298    299    300    301    302    303    304    305    306    307   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت