خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است پایگاه خبری لقمه: صیفی‌جات تولیدی اردبیل بازار و خیابان‌ها را انباشته است. کشاورزان و مردم از افزایش تولید می‌گویند و این در حالی است که هزینه این افزایش در خشکسالی روستاها، تشدید کم‌آبی است.
راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم پایگاه خبری لقمه: عضو موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، با بیان اینکه هنوز برآورد دقیقی از خسارات وارده بیماری باکتریایی نواری گندم وجود ندارد، نحوه جلوگیری از شیوع آن را در کشور تشریح کرد.
صادرات بیش از 110 هزار تن محصولات کشاورزی از قصرشیرین به عراق پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قصرشیرین از صادرات 110 هزار و 51 تن انواع محصولات کشاورزی (میوه و تره بار) از ابتدای امسال تاکنون از مرزهای این شهرستان به کشور عراق خبر داد.
صادرات 60 میلیارد ریال ماشین آلات کشاورزی در بهار امسال پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم داشتن نگاه صادرات محور در بخش ماشین آلات کشاورزی گفت: در سه ماهه سال جاری 60میلیارد ریال صادرات ماشین آلات کشاورزی ثبت شد.
بیماری های حیوانات نشخوار کننده 7.5 برابر کاهش یافته است پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بیمارهای حیوانات نشخوار کننده طی سال های ٩٢ تا 95 معادل 7.5 برابر کاهش یافته است.
کاهش ۲۷ درصدی واردات جو برای حمایت از تولید داخل/ درخواست کاهش زمان تعرفه فصلی جو پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه امور دام گفت:‌ رقمی را برای واردات جو با برآورد تولید داخل پیش‌بینی کرده بودیم که این رقم به دلیل کاهش بارندگی‌ محقق نشد و نزدیک به ۳۶۰ هزار تن جو از . . .
توافق تجارت آزاد مالزی با ایران تا آخر سال/ نگرانی از سیل عظیم واردات روغن پالم به کشور پایگاه خبری لقمه: در حالی معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از امضای قرارداد تجارت آزاد با ایران تا پایان امسال خبر می‌دهد که بزرگ‌ترین هدف آنها افزایش صادرات روغن پالم است.
صفحه 295 از 705  اول  قبلی   290    291    292    293    294    295    296    297    298    299    300   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
چاقی مرگ چیست؟ شاخص توده بدنی(BMI) یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که برای تعیین وزن مطلوب به کار می‌رود.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.