خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

وزیر جهادکشاورزی: وضعیت فعلی تولید روغن کشور مناسب نیست پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اکنون برای تامین بیش از 90 درصد روغن مورد نیاز کشور وابسته ایم، گفت: وضعیت فعلی تولید روغن خوراکی کشور مناسب نیست و باید این وابستگی را کاهش دهیم.
ماست های پروبیوتیک با شیره خرما به بازار می آید پایگاه خبری لقمه: محققان موفق شدند محصولی پروبیوتیک متشکل از شیر گاو، شیره خرما و گونه های مختلف پروبیوتیکی (گونه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم) تولید کنند.
مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش اظهار کرد: طبق آنچه در قوانین آمده گوشت، برنج و نان از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف هستند، اما اکنون از آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها بابت این مواد مالیا . . .
چرا پیاز ارزان نمی‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی که طی دو ماه گذشته قیمت پیاز همچنان روند افزایشی داشته است، طی روزهای گذشته با کاهشی جزئی به بازار عرضه شده است اما همچنان با گذشت چندین و چند هفته از وعده مسئولان بخش خصوصی . . .
واحدهای تولیدی کشاورزی به طرح رونق تولید اضافه شدند پایگاه خبری لقمه: در حالی که واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی مشمول طرح رونق تولید در سال ۱۳۹۶ بودند بنابر درخواست وزارت جهاد کشاورزی واحدهای تولیدی این بخش نیز به طرح رونق تولید جهت ارائه تسهیلات بانکی ا . . .
شناسایی ماده‌ خطرناک غذاهای کنسروی در 20 ثانیه پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه تنسی آمریکا نانوحسگر زیستی برای شناسایی نوعی ماده‌ خطرناک موجود در غذاهای کنسرو شده عرضه کردند که قادر است در مدت‌ زمان 29 ثانیه این ماده را شن . . .
عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان عشایر ایران گفت: عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند.
صفحه 298 از 704  اول  قبلی   293    294    295    296    297    298    299    300    301    302    303   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت