خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

سرپرست اورژانس کشور خبر داد افزایش دانشجویان مسموم یزدی/۲۵۱ نفر بستری در بیمارستان پایگاه خبری لقمه: سرپرست اورژانس کشور در مورد مسمومیت دانشجویان در خوابگاه دانشگاه یزد گفت: از ۴۰۰ دانشجوی مسموم شده ۲۵۱ نفر به بیمارستان انتقال یافتند.
وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های غیربهداشتی پایگاه خبری لقمه: کار‌شناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: از خرید نان‌های بدون شناسنامه در سوپرمارکت‌ها پرهیز شود، همچنین لازم است تمامی نان‌هایی که در فروشگاه‌ها عرضه . . .
​آغاز توزیع یارانه ۲۰ میلیارد تومانی میان کارخانجات لبنی پایگاه خبری لقمه: دبیرانجمن صنایع لبنی کشور از آغاز توزیع یارانه ۲۰ میلیارد تومانی لبنیات میان کارخانجات لبنی خبر داد و گفت: صادرات این محصولات در سال گذشته به ۷۷۳ میلیون دلار رسید.
توصیه‌های هواشناسی به کشاورزان پایگاه خبری لقمه:اداره هواشناسی کشاورزی توصیه‌هایی را به کشاورزان سراسر کشور ارائه کرد.
تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری پایگاه خبری لقمه:رئیس بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری خبر داد.
وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد پایگاه خبری لقمه: معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: واحدهای صنفی عرضه‌کننده آش و حلیم و شیرینی‌های مختص ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل تیم‌های بهداشت محیط هستند و وجود پنبه و الیاف و پش . . .
لزوم انتخاب جایگزینی مناسب به جای نمک در نان پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه‌ نانوایی‌های یزد از ساماندهی و جابجایی برخی نانوایی‌های سطح شهر برای ایجاد تعادل در تراکم نانوایی‌ها سطح محلات شهر خبر داد.
صفحه 338 از 695  اول  قبلی   333    334    335    336    337    338    339    340    341    342    343   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.