خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تأثیر افزایش تعرفه های گمرگی بر صادرات در مرز مهران پایگاه خبری لقمه: چند روزی است که افزایش تعرفه های گمرگی بر روند صادرات در مرز بین المللی مهران تأثیر گذاشته است.
موردی از آلودگی به تب کریمه در استان تهران مشاهده نشده است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل اداره دامپزشکی استان تهران، با بیان اینکه موردی از آلودگی به تب کریمه کنگو در این استان مشاهده نشده است، گفت: مردم از ذبح دام در منازل خود به ویژه در فصول گرما اکیدا خودداری ک . . .
آبیاری مزارع سبزیجات با فاضلاب ها/۱۰۰هکتار از سبزی‌کاری‌ با فاضلاب تغذیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: درحالی مسئولان بهداشتی بارها نسبت به آبیاری مزارع سبزی همدان با فاضلاب هشدار داده‌اند که همچنان این اقدام ادامه دارد و هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ هکتار از سبزی‌کاری‌ها با فاضلاب تغذیه می‌شو . . .
ذخیره سازی ۸۰هزار تن خرما برای رمضان۹۶/ تولید۱۶ درصد خرمای جهان در ایران پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول با بیان اینکه ۱۶ درصد خرمای جهان در ایران تولید می‌شود، گفت: ذخایر خرما برای ماه رمضان امسال، حدود ۸۰ هزار تن بوده است که نزدیک به ۴۰هزارتن آن، خرمای مضافتی است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتش . . .
اروپا بزرگترین خریدار گوجه فرنگی ترکیه است! پایگاه خبری لقمه: بلاروس در اروپا به بزرگترین خریدار گوجه فرنگی ترکیه تبدیل شده است.
مرغ با رشد ۷.۷ درصدی بیشترین میزان رشد قیمت را دارد پایگاه خبری لقمه: در بین کالاهای اساسی مرغ با رشد ۷.۷ درصدی بیشترین میزان رشد قیمت را در هفته اول خردادماه به خود اختصاص داده است.
صفحه 341 از 705  اول  قبلی   336    337    338    339    340    341    342    343    344    345    346   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.