خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

صادرات دوباره باعث گرانی گوشت می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه شنیده‌ها حاکی از صدور مجوز برای صادرات دام از کشور است، گفت: با توجه به سیلی که اتفاق افتاده، صادرات می‌تواند باعث گرانی دوباره گوشت شود.
اعتبارات خرید تضمینی گندم ۸۲ درصد افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر بودجه وزارت جهاد از رشد ۵۴ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و ردیف‌های متفرقه این بخش در قانون بودجه سال ۹۶ خبر داد.
آخرین وضعیت صادرات خوراک آبزیان به روسیه پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن خوراک دام و طیور گفت:صادرات خوراک دام، طیور و آبزیان سال گذشته در مقایسه با سال ماقبل خود به سبب شیوع آنفولانزا حاد پرندگان حدودا ۱۰ درصد کاهش یافت.
مهاجران: قیمت گوجه سبز به زیر 100 هزار تومان می رسدز پایگاه خبری لقمه: گوجه گرمسار زودتر از سال های گذشته به بازار آمد که بسته به کیفیت قیمت حدود 45 تا 100 هزار تومان است.
ابهام در سلامت گوشتهای برزیلی مردم فعلا گوشت برزیلی نخرند پایگاه خبری لقمه: واردات گوشتهای برزیلی این روزها خبرسازشده و تعامل دستگاههای ذی ربط داخلی در این حوزه قابل تامل است . سفارت ایران در برزیل اعلام خبر فاسد نبودن گوشت برزیلی وارداتی به ایران را شتاب‌زد . . .
آستین همت را بالا بزنید؛ جولان محصولات خارجی در سوپرمارکت‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای شهر تهران گفت: در سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» آستین همت را باید بالا بزنیم و با مصرف کالای داخلی مانع از جولان محصولات خارجی در سوپرمارکت‌ها شویم.
بوته‌ کنی کرفس درچهارمحال وبختیاری ممنوع است پایگاه خبری لقمه: محمدی مقدم مدیرکل حفاظت منابع طبیعی چهارمحال وبختیاری گفت:‌این ممنوعیت برای مراقبت کرفس کوهی بعنوان گونه گیاهی کمیاب و کمک به ذخیره ژنتیکی تا پایان تابستان اعمال می شود.
صفحه 348 از 704  اول  قبلی   343    344    345    346    347    348    349    350    351    352    353   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت