خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

گزارش بانک مرکزی از تغییر قیمت 8 گروه مواد خوراکی پایگاه خبری لقمه: بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به چهارم دی ماه امسال را اعلام کرد که بر این اساس، نرخ پنج گروه مواد خوراکی افزایش و قیمت سه گروه . . .
جلسه ویژه فردا در سازمان حمایت؛ از افزایش قیمت شیر خبری نیست/شیر خام گران نشد پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه دو هفته از مصوبه سازمان حمایت گذشت اما هنوز افزایش نرخ شیر خام اعمال نشده است، از جلسه فردای این سازمان برای تعیین تکلیف این موضوع خبر . . .
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید . . .
تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موید این دستورالعمل اسلامی است که تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید.
هیچ نوع خرمایی امحاء نشده است/ خرمای خریداری شده به مزایده گذاشته شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور ادعاهای مطرح شده مبنی بر امحای خرما توسط این سازمان را تکذیب کرد و گفت: چندی پیش بخشی از خرمای خریداری شده در سال گذشته برای مصارف صنعتی به مزاید . . .
دریافت غیرقانونی عوارض واردات روغن خام توسط یک نهاد خصوصی/پیگیری سازمان بازرسی پایگاه خبری لقمه: رئیس کارگروه صنایع غذایی اتاق ایران از دریافت غیرقانونی عوارض ورودی روغن از تولیدکنندگان و واردکنندگان توسط انجمن صنفی روغن نباتی خبر داد و گفت: سازمان بازرسی کل کشور موضوع را پیگیری . . .
صفحه 349 از 695  اول  قبلی   344    345    346    347    348    349    350    351    352    353    354   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت