ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

سود چند برابری دلالان از فروش خرما پایگاه خبری لقمه: در حالی که کشاورزان یک سال برای تولید خرما تلاش می‌کنند و هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شوند، کمترین سود را از فروش این محصول می‌برند و دلالان و واسطه‌ها سود چند برابری را می‌برند.
اسامی فرآورده غذایی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی فرآورده غذایی و شرکت تولیدی غیرمجاز را اعلام کرد.
آخرین وضعیت توسعه سیستم های نوین آبیاری در مزارع گندم پایگاه خبری لقمه: رئیس بنیاد توانمند سازی گندمکاران گفت: آمارهای افزایش تولید و کاهش مصرف آب بیانگر آن است که در زمینه آبیاری های نوین و تجهیز و نوسازی اراضی گندم اقدامات زیادی صورت گرفته است.
نرخ جوجه یکروزه 40 درصد افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: تولیدکنندگان جوجه یکروزه موظف به فروش هر قطعه با نرخ هزار و ۷۰۰ تومان به مرغداران هستند و تمامی واحد‌های تولیدی موظف به رعایت این نرخ هستند.
کشت زعفران برای نخستین بار در ایلام پایگاه خبری لقمه: یک بسیجی نیشابوری برای نخستین بار موفق به کشت زعفران در استان ایلام شد. او زمانی از یافتن کار دولتی ناامید شده بود، اما حالا در عرصه اقتصاد مقاومتی موفقیت خوبی به دست آورده و از درآم . . .
کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار پایگاه خبری لقمه: طی ماه های اخیر توزیع و میزان عرضه میوه های ممنوعه در بازار کاهش یافته است.
وضعیت فعالیت اغذیه فروشان در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه اغذیه فروشان مواد غذایی از مجاز بودن ارائه ساندویچ سرد بیرون‌بر در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
صفحه 346 از 707  اول  قبلی   341    342    343    344    345    346    347    348    349    350    351   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
تاثیر بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت چه می‌تواند باشد؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مطالعات انرژی وین گفت: بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت تأثیر شدید دارد، اما تصمیم چین با ذخایر ۱.۴ میلیارد بشکه، تعیین‌کننده ثبات بازار است.