ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

جلسه ویژه فردا در سازمان حمایت؛ از افزایش قیمت شیر خبری نیست/شیر خام گران نشد پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه دو هفته از مصوبه سازمان حمایت گذشت اما هنوز افزایش نرخ شیر خام اعمال نشده است، از جلسه فردای این سازمان برای تعیین تکلیف این موضوع خبر . . .
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید . . .
تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موید این دستورالعمل اسلامی است که تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید.
هیچ نوع خرمایی امحاء نشده است/ خرمای خریداری شده به مزایده گذاشته شد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور ادعاهای مطرح شده مبنی بر امحای خرما توسط این سازمان را تکذیب کرد و گفت: چندی پیش بخشی از خرمای خریداری شده در سال گذشته برای مصارف صنعتی به مزاید . . .
دریافت غیرقانونی عوارض واردات روغن خام توسط یک نهاد خصوصی/پیگیری سازمان بازرسی پایگاه خبری لقمه: رئیس کارگروه صنایع غذایی اتاق ایران از دریافت غیرقانونی عوارض ورودی روغن از تولیدکنندگان و واردکنندگان توسط انجمن صنفی روغن نباتی خبر داد و گفت: سازمان بازرسی کل کشور موضوع را پیگیری . . .
در دهه فجر امسال انجام می‌شود؛ آغاز به کار سامانه ارتباط مردمی کشاورزان پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول در وزارت جهاد با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی کشاورزان، به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است،گفت:تا۲۲بهمن این سامانه در استان قزوین به شکل رسمی آغاز بک . . .
صفحه 361 از 707  اول  قبلی   356    357    358    359    360    361    362    363    364    365    366   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت