خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

دبیر انجمن وارد‌کنندگان خبر داد: تعرفه 40 درصدی واردات برنج/علل افزایش قیمت برنج خارجی به 4600 تومان پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن وارد‌کنندگان برنج گفت: با وجود آزاد شدن واردات برنج، دلیل بالا بودن تعرفه آنکه 40 درصد است و همچنین مابه‌التفاوت 500 تومانی برای هر کیلوگرم، قیمت تمام شده برنج خارجی به حد . . .
معاون سازمان شیلات خبر داد: ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات از ادامه داشتن ممنوعیت صید تجاری ماهی خاویاری از دریای خزر خبر داد و گفت: ایران وضعیت مناسبی در جلوگیری از صید غیر مجاز گونه هایی مانند ماهی خاویاری از خزر دارد، ب . . .
نمایشگاه زیرساخت‌های کشاورزی، رهیافتی برای مقابله با بحران آب کشاورزی پایگاه خبری لقمه: دبیر ستاد اجرایی «هشتمین نمایشگاه تکنولوژی زیرساخت های کشاورزی» گفت: این نمایشگاه رهیافتی برای مقابله با بحران کمبود آب است.
صادرات محصولات فرآورده های دامی به روسیه بالاخره مجوز گرفت پایگاه خبری لقمه: با وجود اعلام معاون وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر امضای پروتکل دامپزشکی ایران و روسیه برای صادرات محصولات پروتئینی ایران به این کشور، نگرانی‌هایی درباره بالا بودن عوارض صادراتی به این کش . . .
عراق و روسیه عامل کاهش صادرات محصولات کشاورزی ایران/صادرات 3 میلیارد دلاری محصولات باغی تا پایان امسال پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی تعرفه‌های عراق و روسیه را از مهمترین عوامل کاهش صادرات محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته مشکلات تعرفه ای . . .
بی‌مهری به "یاقوت سرخ" در ساوه پایگاه خبری لقمه: شیرازی‌ها و یزدی‌ها به محصول انارشان می‌نازند تا جایی که از آن به یاقوت سرخ یاد می‌کنند و اما ساوه‌ای‌ها معتقدند ساوه زادگاه انار مرغوب دنیاست و هر اناری انار ساوه نمی‌شود، تا آنجا ک . . .
بازار کالاها ی شب یلدا/ سبد شب یلدا چقدر تمام می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی ۸ روز به شب یلدا مانده که بازار به استقبال رفته و فروشندگان سعی دارند تا با تبلیغ پیش از موعد این مراسم سنتی، مردم را به خرید میوه، آجیل و برخی وسایل تزئینی سفره یلدایی تشویق . . .
صفحه 362 از 695  اول  قبلی   357    358    359    360    361    362    363    364    365    366    367   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  نکات لازم برای خوردن وعده غذایی در نمایشگاه‌ها محققان می‌گویند قبل از خرید مواد غذایی، توجه کنید ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت