ویژه نامه محرم و صفرویژه نامه رمضانخبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان قیمت شیرینی شب عید افزایش نمی‌یابد رئیس اتحادیه شیرینی فروشان و قنادان با اشاره به کسادی بازار شیرینی‌ در شب عید، اظهار امیدواری کرد: این بازار در 3 روز آخر سال داغ‌تر شود.
پیدا شدن دم مارمولک در نان+عکس یک نانوایی به دلیل پیدا شدن دم مامولک در نان بربری به نصب پارچه بر سر در واحد صنفی محکوم شد.
سکوت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان در برابر افزایش قیمت لبنیات علیرغم اولتیماتوم سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای بازگشت قیمت‌ محصولات لبنی و شیر به نرخ‌های قبل، نه تنها کارخانه‌های متخلف قیمت‌ فرآورده‌های‌شان را کاهش نداده‌اند بلکه کارخانه‌های دیگر . . .
وزارت کشاورزی خبر داد سیب‌های قهوه‌ای شده را بخوریم یه نه؟/ تامین بازار شب عید معاون دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی از افزایش 11.5 درصدی تولید و افزایش 89 درصدی صادرات سیب در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به ذخایر 600 هزار تنی سیب هیچ مشکلی برای تامین سیب شب عی . . .
تاسیس صندوق حمایت از صنعت چای در اولویت است مدیر توسعه بهره وری صندوق حمایت از توسعه کشاورزی گفت: تاسیس صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور در اولویت است و اولویت بعدی با محصول زیتون است.
مرغ‌های 8000 تومانی همچنان جولان می‌دهند قیمت گوشت مرغ تازه که طی یک ماه اخیر با روند افزایشی مواجه شد و به کیلویی 8500 تومان هم رسید، علیرغم وعده‌های کاهش قیمت و توزیع مرغ منجمد دولتی، همچنان در محور 8000 تومان می‌چرخد.
راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندارد جهانی است. نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام‌های عصبی و کارکرد صحیح عضلات است؛ اما مصرف آن مرز باریکی بین سلا . . .
صفحه 412 از 707  اول  قبلی   407    408    409    410    411    412    413    414    415    416    417   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت